VAŽNO: Godišnji odmor koristimo od 1 - 12.7.2013. Prvi radni dan je 15.7.2013.
Treba vam sajt? Posetite websajtovi.co.rs

download sekcijaDownload Sekcija

Ovde možete preuzeti korisne besplatne programe za Vaš računar.

search everything Search Everything

Odličan besplatni programčić za pretragu fajlova na računaru prema njihovom imenu. Veoma brz i efikasan.
preuzmi (eksterni link)

faststone photo resizer FastStone Photo Resizer

Veoma praktičan program za rad sa slikama, koji je besplatan za kućnu upotrebu. Zadaci kao što je smanjivanje veličine velikom broju slika, dodavanje "Watermark" znaka, promena imena slikama i sl., lako se obavljaju uz pomoć ovog programa, uz korišćenje "drag&drop" funkcije za olakšan rad.
preuzmi (eksterni link)

microsoft office translit MS Office Translit

Besplatni programski dodatak za Microsoft Office Word 2003 i 2007 za direktno prebacivanje iz ćirilice u latinicu, i obratno.
preuzmi (eksterni link)

ccleaner CCleaner

Alatka za uklanjanje privremenih fajlova sa računara i čišćenje registra. Može se koristiti i za aninstaliranje (uklanjanje) programa koje više ne koristite, kao i za kontrolisanje startup programa (programi koji se pokreću pokretanjem Windows-a).
preuzmi (eksterni link)

malware bytes Malwarebytes

Poslednja generacija antivirusnog, anti-spyware, anti-malware programa koji u besplatnoj verziji omogućuje čišćenje računara od "opasnog" softvera. Ukoliko pribavite registrovanu verziju, dobijate i mogućnost konstatne kontrole sistema uporedo sa antivirusom.
preuzmi (eksterni link)

disk defragmnterAuslogics Disk Defrag

Alatka za bržu i ozbiljniju optimizaciju hard diska.
preuzmi (eksterni link)

7zip 7zip

Najmoćniji besplatni alat za pakovanje i otpakivanje svih vrsta pakerskih ekstenzija (RAR, ZIP i sl.) sa izuzetno jakom kompresijom, što rezultuje minimalnom veličinom spakovanog fajla.
preuzmi (eksterni link)

total commander Total Commander

Shareware verzija koja je potpuno funkcionalna. Mnogo preglednija zamena za Windows explorer, koja služi za manipulisanje fajlovima i folderima na Vašem računaru( copy, paste, move funkcije). Program ima i opciju FTP transfera (za naprednije korisnike), za upload i download sa Vašeg računara na udaljeni server preko internet veze.
preuzmi (eksterni link)

vlc player VLC Player

Veoma moćan prikazivač većine medijskih audio i video formata.
preuzmi (eksterni link)

Paket DivX kodeka

Sveobuhvatni paket DivX kodeka. Služi za dekodiranje (prikazivanje) DivX filmova. Podržava 99% kodeka. Besplatan je, ali ga treba povremeno obnoviti direktno sa sajta www.divx.com.
preuzmi (eksterni link)

kaspersky antivirus Kaspersky Antivirus TRIAL

Ovde možete preuzeti probnu verziju Kaspersky Antivirusnog softvera, koja traje mesec dana, i za to vreme je potpuno funkcionalna. Ukoliko želite da isprobate ovaj antivirusni program pre nego što ga kupite, preuzmite ga ovde.
preuzmi (eksterni link)

acrobat reader Acrobat Reader

Besplatni Adobe-ov čitač PDF fajlova.
preuzmi (eksterni link)