Download Sekcija

Ovde možete preuzeti korisne besplatne programe za Vaš računar.

* Listu programa na ovoj strani sastavili smo u cilju preporučivanja korisnih besplatnih programa za Vaš računar. Linkovi za preuzimanje programa upućuju na matične sajtove autora istih, te stoga ne možemo garantovati za njihovu ispravnost, kao ni za ispravnost samih programa. Programe možete preuzimati i koristiti na sopstvenu odgovornost.

search everything Search Everything

Odličan besplatni programčić za pretragu fajlova na računaru prema njihovom imenu. Veoma brz i efikasan.

preuzmi

faststone photo resizer FastStone Photo Resizer

Veoma praktičan program za rad sa slikama, koji je besplatan za kućnu upotrebu. Zadaci kao što je smanjivanje veličine velikom broju slika, dodavanje "Watermark" znaka, promena imena slikama i sl., lako se obavljaju uz pomoć ovog programa, uz korišćenje "drag&drop" funkcije za olakšan rad.

preuzmi

ccleaner CCleaner

Alatka za uklanjanje privremenih fajlova sa računara i čišćenje registra. Može se koristiti i za aninstaliranje (uklanjanje) programa koje više ne koristite, kao i za kontrolisanje startup programa (programi koji se pokreću pokretanjem Windows-a).

preuzmi

malware bytes Malwarebytes

Poslednja generacija antivirusnog, anti-spyware, anti-malware programa koji u besplatnoj verziji omogućava čišćenje računara od "opasnog" softvera. Ukoliko pribavite registrovanu verziju, dobijate i mogućnost konstatne kontrole sistema uporedo sa antivirusom.

preuzmi

disk defragmnterAuslogics Disk Defrag

Alatka za bržu i ozbiljniju optimizaciju hard diska.

preuzmi

7zip 7zip

Najmoćniji besplatni alat za pakovanje i otpakivanje svih vrsta pakerskih ekstenzija (RAR, ZIP i sl.) sa izuzetno jakom kompresijom, što rezultuje minimalnom veličinom spakovanog fajla.

preuzmi

total commander Total Commander

Shareware verzija koja je potpuno funkcionalna. Mnogo preglednija zamena za Windows explorer, koja služi za manipulisanje fajlovima i folderima na Vašem računaru (copy, paste, move funkcije). Program ima i opciju FTP transfera (za naprednije korisnike), za upload i download sa Vašeg računara na udaljeni server preko internet veze.

preuzmi

vlc player VLC Player

Veoma moćan prikazivač većine medijskih audio i video formata.

preuzmi

kaspersky antivirus Kaspersky Antivirus TRIAL

Ovde možete preuzeti probnu verziju Kaspersky Antivirusnog softvera, koja traje mesec dana, i za to vreme je potpuno funkcionalna. Ukoliko želite da isprobate ovaj antivirusni program pre nego što ga kupite, preuzmite ga ovde

preuzmi

acrobat reader Acrobat Reader

Besplatni Adobe-ov čitač PDF fajlova.

preuzmi