G Data proizvodi za kućne korisnike

g data antivirus

G Data Antivirus

G Data AntiVirusJednostavan. Siguran. Pouzdan. Za korisnika kome je potrebna osnovna antivirusna zaštita, ovaj proizvod predstavlja odličan izbor. G Data antivirus 2015 pruža efektivnu zaštitu od virusa, crva i raznih internet pretnji. Uživajte u jednom od najboljih antivirusnih rešenja. U verziji 2015 dodata je i nova tehnologija "exploit protection" koja štiti vaš računar od ranjivosti koje postoje u instaliranim aplikacijama.

G Data Internet Security

G Data Internet SecurityJednostavan.Siguran.Pouzdan. Proizvod koji je namenjen naprednijim korisnicima interneta. Verzija 2015 ima novu 'Idle Scan' funkciju koja stalno skenira sistem i 'Cloud' funkciju uz pomoć koje se analiziraju sumnjivi fajlovi. U verziji 2015 dodata je i nova tehnologija "exploit protection" koja štiti vaš računar od ranjivosti koje postoje u instaliranim aplikacijama. Putujte bezbedno internetom uz G Data Internet Security 2015.

G Data Mobile Internet Security - Android

G Data Internet Security - AndroidPouzdana zaštita za vaš mobilni uređaj. Budite bezbedni prilikom pretraživanja interneta na smart phone ili tablet uređajima. Zaštitite se od virusa, neželjenih poziva kao i sms poruka.

G Data Total Protection

G Data Total ProtectionJednostavan. Siguran. Pouzdan. Ako želite da bezbedno surfujete internetom, kupujete, četujete, šaljete mejlove, blokirate dosadne spamove, uradite back up podataka, uspostavite kontrolu internet saobraćaja uz opciju 'Parental Control' a pri tom želite potpunu zaštitu od raznih internet pretnji kao i od hakerskih napada. U verziji 2015 dodata je i nova tehnologija "exploit protection" koja štiti vaš računar od ranjivosti koje postoje u instaliranim aplikacijama. ANcom Tech Vam preporučuje G Data Total Protection 2014. Stvoren za najbolje!

Pogledajte cenovnik

Tekst u potpunosti preuzet sa sajta www.singi.rs

Ukoliko imate problema sa instalacijom G Data softvera ili ne znate kako da aktivirate svoju licencu, pogledajte odgovore na najčešća pitanja.