G Data proizvodi za poslovne korisnike

g data antivirus

G Data Antivirus Business

G Data Antivirus BusinessŠtiti vredne informacije vaše kompanije uz pomoc novih tehnologija uključujući centralizovano upravljanje antivirusnom zaštitom. Sve klijente bilo da se radi o radnim stanicama, notebook računarima ili serverima kontroliše Management Server. Antivirus radi u pozadini i obezbeđuje da korisnici ne mogu menjati podešavanja zaštite konfigurisane od strane administratora mreže. Potpuno novi Outlook 2010 dodatak pouzdano detektuje mailove koji sadrže viruse. Idle-scan tehnologija počinje skeniranje vašeg računara dok nije u upotrebi.

G Data Endpoint Protection

G Data Endpoint ProtectionZaštitite svoje poslovno okruženje kompletnim rešenjem koje će Vam obezbediti: zaštitu od virusa, kontrolu uređaja, firewall zaštitu, anti-spam zaštitu, backup. Na vrlo jednostavan način uz pomoć jedinstvene konzole za centralizovano upravljanje svim klijentskim instalacijama.

G Data Endpoint Protection Business
(Mail and Backup)

G Data Endpoint Protection BusinessSve-u-jednom bezbednosno rešenje za male, srednje i velike korporativne mreže. Sa optimizovanom zaštitom protiv internet pretnji za laptop, desktop i server računare. G DATA Policy Manager za pojedinačne uređaje, aplikacije i Internet kontorolu, kao i filter za omogućavanje centralizovane kontrole svih klijentskih instalacija u mreži.

G Data Internet Security

G Data Internet SecurityJednostavan.Siguran.Pouzdan. Proizvod koji je namenjen naprednijim korisnicima interneta. Verzija 2015 ima novu 'Idle Scan' funkciju koja stalno skenira sistem i 'Cloud' funkciju uz pomoć koje se analiziraju sumnjivi fajlovi. U verziji 2015 dodata je i nova tehnologija "exploit protection" koja štiti vaš računar od ranjivosti koje postoje u instaliranim aplikacijama. Putujte bezbedno internetom uz G Data Internet Security 2015.

G Data Mobile Internet Security - Android

G Data Internet Security - AndroidPouzdana zaštita za vaš mobilni uređaj. Budite bezbedni prilikom pretraživanja interneta na smart phone ili tablet uređajima. Zaštitite se od virusa, neželjenih poziva kao i sms poruka.

G Data Mail Security

G Data Mail SecuritySigurna email Antvirus i Antispam zaštita. G Data MailSecurity radi kao gateway bez obzira na vaš mail server i može se kombinovati sa bilo kojim mail serverom koji se nalazi na Windows ili Linux operativnim sistemima. Bezbedno štiti vaš SMTP ili POP3 saobraćaj od virusa, spama, phishinga i drugih malicioznih programa pre nego što dođu do servera.

G Data Total Protection

G Data Total ProtectionJednostavan. Siguran. Pouzdan. Ako želite da bezbedno surfujete internetom, kupujete, četujete, šaljete mejlove, blokirate dosadne spamove, uradite back up podataka, uspostavite kontrolu internet saobraćaja uz opciju 'Parental Control' a pri tom želite potpunu zaštitu od raznih internet pretnji kao i od hakerskih napada. U verziji 2015 dodata je i nova tehnologija "exploit protection" koja štiti vaš računar od ranjivosti koje postoje u instaliranim aplikacijama. ANcom Tech Vam preporučuje G Data Total Protection 2014. Stvoren za najbolje!

Pogledajte cenovnik

Tekst u potpunosti preuzet sa sajta www.singi.rs

Ukoliko imate problema sa instalacijom G Data softvera ili ne znate kako da aktivirate svoju licencu, pogledajte odgovore na najčešća pitanja.