Prodaja Kaspersky softvera

kaspersky internet security - surfujte bezbedno

ANcom Tech, kao deo distributivne prodajne mreže generalnog distributera Kaspersky softvera "Singi" d.o.o., svojim klijentima nudi Kaspersky proizvode.

Kaspersky softver nudi sledeće vrste proizvoda:

  • Antivirusni programi
  • Anti-spam programi
  • Programski sistemi za sprečavanje curenja informacija

Izaberite Kaspersky softver koji najbolje odgovara Vašim potrebama:

Prilikom obnove licence za Kaspersky Antivirusni softver, svi korisnici ostvaruju 30% popusta.

Ukoliko se odlučite da kupite licencu za Kaspersky Antivirus softver, nije neophodno da dolazite u našu radnju. Dovoljno je da nam pošaljete e-mail poruku na office@ancom.rs, u kojoj ćete naglasiti koji antivirusni paket želite, i navesti sledeće podatke o korisniku licence:

  • Ime i prezime
  • Adresu stanovanja i grad - na navedenu adresu biće Vam isporučen fiskalni račun.
  • Kontakt telefon
  • Važeću e-mail adresu - veoma je važno da navedete tačnu e-mail adresu, jer se licenca isporučuje na navedenu adresu!

Nakon što primimo Vašu poruku, mi ćemo Vam poslati poruku sa odgovarajućim podacima za uplatu za željeni antivirusni paket. Sve što je potrebno jeste da odete do najbliže pošte, popunite uplatnicu i uplatite odgovarajući iznos. Uplatnicu treba da popunite na način kao što je prikazano na slici:

uplatnica za kaspersky antivirus

Nakon uplate, licenca će Vam biti isporučena sledećeg radnog dana nakon registrovanja uplate, ukoliko je uplata izvršena pre 16h, ili nakon 2 dana, ukoliko je uplata izvršena posle 16h.

Molimo Vas da ne uplaćujete ništa pre nego što primite odgovor od nas, kako ne bi došlo do grešaka prilikom uplate.

Za pravna lica, važe ista pravila kao i za fizička, sa razlikom što od podataka treba navesti ime firme, PIB i adresu poslovnog sedišta, a uplata se može izvršiti virmanski, prema našoj profakturi.

Cenovnik Kaspersky proizvoda

Cene su jedinstvene za celo tržište republike Srbije i definiše ih zvanični distributer Kaspersky proizvoda za Srbiju "Singi" d.o.o.

Ukoliko imate problema sa instalacijom Kaspersky softvera ili ne znate kako da aktivirate svoju licencu, pogledajte odgovore na najčešća pitanja.