ANcom Blog

internet i web platforme

Da li ste već probali G Data antivirus?

Pripadam grupi ljudi koji, kada je u pitanju zaštita računara od virusa i zlonamernih hakerskih upada, najviše veruju Kaspersky proizvodima. Nedavno sam imala prilike da prisustvujem seminaru u organizaciji Singi Inženjering d.o.o., na kom se između ostalog govorilo o karakteristikama G Data antivirusnih rešenja, i sličnostima i razlikama u odnosu na Kaspersky softver.

Malo o G Data kompaniji

Iako je G Data malo poznat brend kod nas, kompanija je osnovana daleke 1985 godine u nemačkom gradu Bochum, i od tada je osvajala mnogobrojne nagrade za svoja antivirusna rešenja, neke od njih možete pogledati na ovom linku. Kompanija distribuira svoje proizvode u blizu 100 zemalja sveta, uključujući i visoko konkurentno tržište Severne Amerike.

G Data Antivirus

Kao korisniku Kaspersky antivirusa, bilo mi je interesantno da primetim da su osnovni paketi koji se mogu nabaviti kada su u pitanju Kaspersky Antivirus i G Data Antivirus vrlo slični, barem po nazivu. Oba proizvođača softvera nude osnovni Antivirus paket, i , napredniji, Internet Security. G Data je neznatno jeftiniji nego Kaspersky. Oba proizvođača nude efikasnu zaštitu od virusa i malvera i cloud funkciju za analizu sumnjivih fajlova. Koji onda izabrati?

Ako ne volite da se „mešate“ u posao antivirusne zaštite, i da sami podešavate svoj antivirusni program (što je izraženo kod Kaspersky antivirusnih rešenja), onda definitivno treba da probate G Data Antivirus. Ovaj antivirusni program radi gotovo nečujno, i, dok vas efikasno štiti od virusa i malvera, neće vas uznemiravati pitanjima i zahtevima za vaš upliv. Možete se opustiti i bezbedno surfovati, i čak zaboraviti da imate instaliran antivirus, jer se ceo proces zaštite i obnove definicija virusa vrši automatizovano.

Karakteristike osnovnog antivirusnog paketa za kućne korisnike mogu se svesti na ove:

  • Trenutna zaštita dok surfujete internetom
  • Trenutna zaštita dok koristite e-mail
  • Efikasno otkrivanje virusa
  • Minimalno opterećivanje resursa
  • Često ažuriranje

Nemojte mi verovati na reč, već isprobajte ovaj antivirus još danas. Link za preuzimanje probne verzije imate ovde. Ukoliko više volite cd-medij, možete posetiti ANcom u Bulevaru Kralja Aleksandra 302 (Beograd) i preuzeti svoju probnu verziju na cd mediju zajedno sa brošurom sa detaljnim karakteristikama proizvoda (količine su ograničene).

Slični tekstovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>