ANcom Blog

internet i web platforme

Kako videti sve fanove Facebook stranice?

Da li želite da saznate ko su fanovi vaše stranice na Facebook-u? Evo lakog načina da izlistate ceo spisak:

1) Otvorite Facebook, i pristupite svojoj Facebook Fan strani kao sama strana (opcija „Koristi Facebook kao NAZIV_STRANE“)

Sada kliknite na ikonu fanova, u gornjem levom delu pored Facebook logoa, kao na donjoj slici:

2) Otvoriće vam se prozor sa nekoliko prvih imena i slika fanova vaše Facebook strane. Izaberite opciju „Prikaži sve“, kao što je prikazano na donjoj slici:

3) I eto! Dobili ste spisak svih osoba kojima se sviđa vaša Facebook strana, odnosno svih onih koji su kliknuli „lajk“ i tako postali fanovi strane.

U ovom prozoru možete pregledati sve fanove pomoću skrol bara ili možete nekoga od njih učiniti administratorom stranice. Naravno, u korišćenju ove opcije budite razumni, jer administrator može da čini sa stranicom sve što poželi.

Ako vam je ovo uputstvo bilo korisno, lajkujte našu Facebook stranicu!

Slični tekstovi:

2 komentara na Kako videti sve fanove Facebook stranice?

  1. Kontrolor kaže:

    Mislim da ovo sa izlistavanjem fanova ne funkcioniše?

  2. ancom kaže:

    Moguće je da više ne funkcioniše, nisam proveravala u skorije vreme. Facebook, nažalost, stalno menja svoj interfejs, pa i načine na koje se nešto može uraditi, tako da su korisnici često zbunjeni čim treba uraditi nešto složenije od objave statusa.
    Hvala na komentaru, u svakom slučaju :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>