ANcom Blog

internet i web platforme

Prestanite da koristite Internet Explorer 6

Ako još uvek koristite Microsoft Internet Explorer 6, onda spadate u 7% populacije na svetu koja i dalje koristi ovaj brauzer. Internet Explorer 6 je i zvanično proglašen za najgori brauzer ikada. Sam Microsoft poseduje sajt na kome odbrojavaju koliko ljudi još uvek koristi njihov zastareli proizvod. Možete ga posetiti na ovom linku: www.ie6countdown.com/. Momci iz Microsofta pružaće podršku za korisnike IE6 do 2014 godine, ali toplo preporučuju da ga napustite još danas.

Internet Explorer 6 najviše se koristi u Kini, a ne zaboravite da je to zemlja u kojoj ima i najviše računara zaraženih virusima i zloćudnim programima. Sigurna sam da uočavate povezanost ovih činjenica! Ovaj internet pregledač ne samo da ne prikazuje aktuelne web sajtove pravilno, već je i ranjiv, sa puno sigurnosnih propusta, koje zlonamerni hakeri mogu iskoristiti da dođu da vaših poverljivih podataka.

Na kraju, ako ne želite da pređete na jaču verziju Internet Explorera, možete izabrati neki od drugih popularnih brauzera, kao što su Mozilla Firefox ili Google Chrome.

Slični tekstovi:

2 komentara na Prestanite da koristite Internet Explorer 6

  1. Dejan kaže:

    Dali ima internet explorer na srpskom jeziku za windows xp?
    Nadam se da cete mi odgovoriti
    Hvala unapred

  2. ancom kaže:

    Dejane, proverite na ovom linku: http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/downloads/ie-8 – postoji verzija na srpskom, na ćirilici i na latinici. Hvala na poseti!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>